Turvallisuus

Suojaus
Käytämme uusinta salausteknologiaa luottokorttisi / henkilötietojesi suojaamiseksi. Voit asettaa tilauksesi (SSL) salauksella.
Digitaaliset varmenteet salaavat tietoja SSL-tekniikalla, joka on alan standardi menetelmä tietoliikenteen suojaamiseksi. SSL-suojausprotokolla tarjoaa datan salauksen, palvelimen todentamisen, viestin eheyden ja valinnaisen asiakastunnistuksen TCP / IP-yhteydelle. Koska SSL on rakennettu kaikkiin tärkeimpiin selaimiin ja Web-palvelimiin, digitaalisen varmenteen asentaminen käynnistää SSL-ominaisuudet.
SSL on kaksi vahvuutta, 40-bittinen ja 128-bittinen, jotka viittaavat "istuntoavaimen" pituuteen. jokaista salattua tapahtumaa. Mitä pidempi avain on, sitä vaikeampaa on rikkoa salaus koodi. Sivustomme käyttää 128-bittistä salausta. Useimmat selaimet tukevat 128-bittisiä SSL-istuntoja, jotka ovat kolmikymmentä kertaa vahvempia kuin 40-bittiset istunnot.
Turvallinen ostovarmuus
Luvattoman pääsyn estämiseksi, tietojen tarkkuuden ylläpitämiseksi ja tietojen oikean käytön varmistamiseksi olemme ottaneet käyttöön mielestämme asianmukaiset fyysiset, sähköiset ja johtamismenettelyt, joilla turvataan ja varmistamme verkossa kerätyt tiedot. Reilun luoton laskutuslain mukaan pankki ei voi pitää sinua vastuussa yli 50 dollarin väärinkäytöksistä. Jos luottokorttiasi käytetään luvattomasti, sinun on ilmoitettava luottokortin tarjoajalle raportointisääntöjensä ja -menettelyjensä mukaisesti.

Copyright © 2020 Sabacasneakers All Rights Reserved