Tietoa meistä

Miksi tehdä ostoksia kanssamme?
Tervetuloa sabacasneakers.com sivustoon, joka on paras virallisesti lisensoitu tuotemerkkikauppa. Olemme ne ihmiset, jotka todella nauttivat tulemasta töihin joka päivä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta asiakaspalvelua inhimillisesti mahdollista, ja odotamme innolla ansaita yrityksesi. Olemme ylpeitä siitä, että meillä ei ole vain laaja valikoima miehille, naisille ja lapsille tarkoitettuja huippumerkkejä, vaan myös alan johtavia asiakaspalvelu-, toimitus- ja palautuspolitiikkoja.
Asiakaspalvelu
Olemme sitoutuneet tyytyväisyyteen ja katsomaan joka kerta, kun otat meihin yhteyttä mahdollisuuden rakentaa suhde. Olemme myös ostajia ja omistautuneet toimittamaan asiakkaillemme sellaista ostokokemusta, jota haluaisimme. Jos odotuksiasi ei ylitetä, ja jos et odota tulemaan takaisin, emme ole tehneet työtäsi!
30 päivän vapaata palautusta
Tavoitteenamme on tarjota parasta mahdollista palvelua ja jos et pidä tilaamastasi, emme halua, että pidät sitä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa kohteen (tuotteet) alkuperäisessä kunnossa täyden hyvityksen saamiseksi.
Luottamuksellinen kauppa
Yksityisyyden suoja on meille erittäin tärkeää. Käytämme uusinta salaustekniikkaa (SSL) luottokorttisi / henkilötietojesi suojaamiseksi. Tietosi ovat 100% turvallisia, kun ostat kanssamme. Toisinaan lähetämme sinulle sähköpostia varoittamaan erityismyynnistä tai uusista tulokkaista, mutta voit vapaasti jättää nämä viestit yhdellä napsautuksella.

Copyright © 2020 Sabacasneakers All Rights Reserved